Kori on tyhjä.

Foto Transfer Potch aloituspakkaus

Hobby Line

Nr 49960

Hobby Line Foto Transfer Potch Set aloituspakkauksen avulla luot valokuvista persoonallisia taideteoksia. Foto Transfer Potch aineen avulla voidaan siirtää lasertulostimella tulostettuja mustavalko- tai värivalokuvia tai lehtileikkeitä suoraan paperille, kartongille, kankaalle (käsinpesu), maalauspohjiin, keramiikkaan, metalliin, lasiin, pc-levyyn, posliiniin ja jopa kynttilöiden pintaan. Siirretyt kuvat suojataan Gloss viimeistelyvernissalla, joka tekee niistä kulutuksen- ja vedenkestäviä.


Levitä siveltimellä tasainen kerros Foto Transfer Potchia sekä pohjan että tulosteen päälle. Aseta tuloste pohjan päälle nurin- päin niin, että käsitellyt pinnat koskettavat toisiaan. Kiinnitä tuloste siirrettävälle pinnalle mukana tulevan lastan avulla samalla poistaen mahdolliset ilmakuplat. Pyyhi lasta talouspaperiin aina vetojen välissä. Kuivaa työtä 10 min hiustenkuivaajalla ja anna jäähtyä tai aina kuivua huoneenlämmössä 24 tuntia. Kostuta tuloste varovasti märällä sienellä ja ryhdy hiljalleen hankaamaan tulostetta sormin niin, että tuloste murenee pois ja alta paljastuu alustaan siirtynyt kuva. Viimeistele työ mukana tulevalla viimeistelyvernissalla, joka samalla peittää myös pintaan mahdollisesti jääneet paperinkuidut. Työvälineiden puhdistamiseen riittää pelkkä vesi.


Huomaa, että työstettävän pinnan on oltava kuiva ja vaalean sävyinen, ja että kuvat siirtyvät pohjaan peilikuvana. Jos paperi irtoaa alustasta liuskoina ja vie väripinnan mukanaan, liimaus ei joko ole onnistunut näissä kohdissa tai tulosteen ja alustan väliin on jäänyt ilmaa.


Huom! Emme suositte kuvansiirtojen tekemistä toistuvia pesuja tarvitseville tekstiileille, kuten vaatteille.


Katso Foto Transfer Potch -video


Pakkauksessa:
- Foto Transfer Potch 50 ml
- Gloss viimeistelyvernissa 50 ml
- keinokuitusivellin
- lasta
- kuvitetut käyttöohjeet (ENG)


Myyntierä: 1 pakkaus