Kori on tyhjä.

Graphik Line Painter maalikynät /5

Derwent

Nr 23022nro

Graphik Line Painter -maalikynät mullistavat tavan luoda taidetta! Maalikynien vesiliukoista mustetta voit työstää kuin vesiväriä, mutta kuivuttuaan muste on vedenkestävää ja muistuttaa akryyliväriä. Tämä mahdollistaa kerrosmaalauksen ja laveerattujen pintojen yhdistämisen aivan uudella tavalla.


Piirrä sulavia linjoja, väritä yhtenäisiä pintoja, jatka työstämistä säiliösiveltimellä tai pumppaa, roiski ja puhalla väriä jo valmiiksi märälle alustalle, jolloin värit sulautuvat toisiinsa kauniisti. Anna kuivahtaa hetki ja jatka päälle toisella värillä tai Graphik Line Maker -kuitukärkikynillä.


Kirkkaat ja peittävät värit, myös tummilla alustoilla. Väri on valonkestävää ja kuivuttuaan pysyvää. Laadukkaat japanilaiset kärjet kestävät kulutusta ja vapauttavat nestemäistä mustetta tasaisesti.


Maalikynät sopivat sekatekniikkatöihin ja ovat parhaimmillaan kastelua kestävillä pinnoilla. Piirrä ja maalaa esimerkiksi paperia, kangasta, silkkiä, nahkaa, lasia, pc-levyä, muovia, puuta, metallia, kiveä...


Ravista maalikynää hyvin ennen käyttöä. Poista korkki. Aktivoi muste painamalla kynän kärki paperia vasten ja pitämällä sitä pohjassa pari sekuntia. Odota hetki. Älä pumppaa. Kun muste värjää kärjen, kynä on valmis käytettäväksi. Sulje korkki huolella työskentelyn lopuksi. Säilytä maalikyniä vaakatasossa. Vielä kostean jäljen voit pestä pois vedellä ja saippualla.


Esittelyvideo


Kynien aktivointi (video)    Huolto: muste ei virtaa (video)    Huolto: muste jää valumaan (video)   Tarttuvuus ja kiinnitys eri pinnoille (www)


Rasiassa: 5 eri väristä maalikynää
Kärki: 0.5
Värit: 4 erilaista lajitelmaa


Myyntierä: 1 rasia