Kori on tyhjä.

Paint Markers akryyliväritussit 15mm lajitelma

Liquitex

Nr 15400

Liquitex Professional Paint Markers vesiliukoiset akryyliväritussit ovat upea lisä valmistajan tuoteperheeseen. Ne on suunniteltu yhteensopiviksi muiden Liquitex akryylivärien ja spraymaalien kanssa, mutta ne ovat kuitenkin luonteeltaan täysin omanlaisiaan - tusseilla saat töihisi taas yhden ulottuvuuden lisää.


Kirkkaat värit, joiden valmistuksessa on käytetty taiteilijalaatuisia pigmenttejä. Kaikki värit ovat valonkestäviä ja kuivuttuaan pysyviä. Kynät on suunniteltu huolellisesti niin, että värit sekoittuvat ravistettaessa hyvin ja juoksevat maalattavalle pinnalle tasaisesti. Kuluneet terät voi vaihtaa uusiin.


Tussit sopivat sekatekniikkatöihin ja seinämaalauksiin sisä- ja ulkotiloissa. Voit maalata monenlaisia pintoja: kangasta, lasia, puuta, metallia, tiiliseinää... Tusseilla voidaan tehdä sekä yksityiskohtaisia että suurikokoisia töitä. Jotta lopputulos olisi mahdollisimman pitkäikäinen, maalattavan pinnan tulee olla puhdas ja asianmukaisesti pohjustettu.


Ravista tusseja hyvin ennen käyttöä ja säilytä niitä vaakatasossa. Vielä kostean tussinjäljen voit pestä pois vedellä ja saippualla.


Katso video


Kärki: tasakärki
Terän leveys: 15 mm (viivan leveys 8-15 mm)

Lajitelmassa: 4 fluoresoivaa* väriä


*Fluoresoivat värit heijastavat valoa poikkeuksellisen hyvin, ja ne ovat siksi kirkkaampia kuin perinteiset värit. Fluoresoivien värien hehku kuitenkin hiipuu ajan myötä - vältä siis niiden käyttöä töissä, joiden toivot säilyvän pitkään.


Myyntierä: 1 lajitelma