Kori on tyhjä.

Peittosabluuna, A4, Honeycomb

Marabu

Nr 285003

Marabu Art Stencil peittosabluuna soveltuu monenlaisiin kuviointiprojekteihin; vaatteiden ja asusteiden tuunaamiseen, korttiaskarteluun, skräppäykseen, Gelli Arts -painantaan ja muihin sekatekniikka töihin. Voidaan käyttää paperille, kankaalle, maalauspohjille, puulle ja monille muille materiaaleille.


Soveltuu käytettäväksi kaikkien vesiliukoisten värien kanssa. Toimivat maskina; väri ei pääse alueelle, jonka sabluuna peittää. Käyttettävästä väristä riippuen töpötä, telaa, sumuta tai levitä maalausveitsellä väri tai struktuuripasta kuvioitavalle pinnalle. Laserleikatut sabluunat ovat jämäköitä ja kestävät kovaakin käyttöä. Voidaan käyttää peilikuvana.


Vinkki! Art Stencils peittosabluunat ovat suunniteltu taustojen kuviontiin; voidaan käyttää myös PanPastel kuivavärien kanssa.


Aseta sabluuna kuvioitavalle pinnalle. Pinnan tulee olla kuiva, puhdas ja rasvaton. Levitä väri sabluunan yli sekä sen aukkoihin. Tasaisen lopputuloksen varmistamiseksi on suositeltavaa pursottaa käytettävä väri ensin paletille. Varo käyttämästä liikaa väriä; ylimääräinen väri liukuu herkästi sabluunan reunojen alle. Nosta sabluuna heti värin levittämisen jälkeen. Käytettäessä nestemäisiä värejä tulee sabluunan päälle jäänyt ylimääräinen väri taputella talouspaperiin ennen sabluunan poistamista, jolloin väri ei pääse leviämään sabluunalla peitetyille alueille. Käytön jälkeen sabluuna tulee pestä välittömästi kylmällä vedellä.


Koko: A4
Materiaali: polyester (PVC-vapaa)


Myyntierä: 1 kpl