Kori on tyhjä.

Tietoa meistä

Manner Taidetarvikkeet tarjoaa korkealaatuisia tuotteita kouluun, askarteluun ja taiteen harjoittamiseen. Asiakkaitamme ovat mm. koulut, päiväkodit ja seurakunnat ympäri Suomen. Arvostetut ja tunnetut tuotteet sekä oman alan asiantuntemus ovat Mannerille kunnia­-asioita.

 

Tammikuussa 2016 uudistimme verkkokauppaamme ja uusi kaikille yhteisöasiakkaille avoin sähköinen tilausjärjestelmä avasi ovensa tässä osoitteessa www.mannertaidetarvikkeet.fi. Uutta kauppaa rakentaessa olemme kiinnittäneet erityistä huomiota erilaisiin hakuominaisuuksiin ja tuotevalikoimamme kannalta olennaisiin asioihin, kuten tuotekuviin ja värikarttoihin.

 

Sähköisen tilausjärjestelmän kautta voit tilata helposti ja nopeasti lähes kaikkia Mannerin valikoimiin kuuluvia tuotteita. Voit tutustua verkkokaupan tuotteisiin ilman käyttäjätunnusta ja salasanaa. Varsinainen verkkokaupassa asioiminen edellyttää kuitenkin rekisteröitymistä palvelun käyttäjäksi. Huomaathan, että hinnat ilmoitetaan nettohintoina ilman arvonlisäveroa.

 

Me voimme auttaa sinua niin tuotteiden valinnassa kuin menekin ja sopivien tilausmäärien arvioinnissa. Opastamme asiakkaitamme myös tuotteiden käytössä sekä käyttöturvallisuuteen liittyvissä tärkeissä asioissa. Palvelu on asiakkaillemme maksutonta.

 

Meille tärkeintä on aina ollut tuotteiden hyvä laatu. Valikoimastamme löytyykin tänä päivänä kaikenikäisille sopivia, kestäviä tuotteita, joista on käyttäjälleen iloa pitkään. Testaamme kaikki myyntiin tulevat tuotteet varmistaaksemme niiden laadun. Näin toimiessa pystymme tarvittaessa myös auttamaan sinua, mikäli sinulle herää kysyttävää tuotteista tai niiden käytöstä.

 

Intoa Ideapankista -blogissamme pyrimme esittelemään tarkemmin valikoimaamme saapuvia uusia tuotteita, antamaan sinulle ideoita ja vinkkejä tuotteiden käyttöön sekä vertailemaan samankaltaisia tuotteita keskenään. Lisäksi blogistamme löydät myös valmiita työohjeita, niin aikuisille kuin lasten kanssa toteutettavaksi.

 

 

Tervetuloa!