Kori on tyhjä.

Cobra Study vesiliukoinen öljyväri 10x200ml + saippua

Royal Talens

Nr F1942

Cobra Study -öljyväreillä maalattaessa värin ohentamiseen käytetään tärpätin sijaan vettä. Sen ansiosta samassa tilassa voi maalata useampikin henkilö ilman, että kukaan altistuu haitallisille aineille. Myös itse öljyväri on lähestulkoon hajutonta.


Voimakkaat ja kiilloltaan tasalaatuiset värit. Erinomainen valonkestävyys - värit säilyvät museo-olosuhteissa muuttumattomina ainakin 100 vuotta.


Koostumukseltaan pehmeää ja helposti siveltävää. Monipuoliset käyttömahdollisuudet: ohentamattomana Cobra on ihanteellista märkää märälle -työskentelyyn, jossa siveltimen käyttö on särmikästä. Kun Cobraan lisätään vettä, se sopii kerrosmaalaukseen. Ohentamalla värejä lisää, voit luoda jopa vesivärimäisiä efektejä. Jotta maalikalvon kestävyys ei kärsi ohuita kerroksia luodessa, ota mukaan ohentamiseen tarkoitettu maalausaine; Cobra Painting Medium tai Cobra Glazing Medium. Värit ja siveltimenvedot eivät muutu kuivuessaan.


Mukava käyttää - siveltimien, työvälineiden ja käsien pesuun riittää saippua ja vesi.


Huomaa: Noudata maalatessasi perinteisiä öljyväritekniikoita ja huomioi, että vesiliukoinen öljyväri kuivuu huomattavasti perinteistä öljyväriä nopeammin.


Lajitelmassa: 10 x 200 ml
Värit: 10 väriä


105 Titanium White
254 Permanent Lemon Yellow
284 Permanent Yellow Medium
315 Pyrrole Red
369 Primary Magenta
504 Ultramarine
508 Prussian Blue
227 Yellow Ochre
409 Burnt Umber
701 Ivory Black


Nyt lajitelman tilaajalle kaupanpäälle Cobra sivellinsaippua! Vegaanisen saippuan avulla peset niin siveltimet kuin kädet helposti puhtaaksi maalijäämistä.


Myyntierä: 1 lajitelma