Kori on tyhjä.

Manuscript satula

Manuscript

Nr 8023061

Manuscript satula liu'utetaan kalligrafiaterän alle, siivekkeet ylöspäin. Terän ja satulan väliin pyyhkäistään (vanhalla) siveltimellä mustetta kylkipuolelta. Muste varastoituu terän ja satulan väliin, ja juoksee sieltä kirjoitettaessa paperille.


Ennen kuin aloitat kirjoittamisen, tarkista, että kynä, terä ja satula on koottu oikein. Satulan kärjen tulee olla n. 2 mm päässä terän kärjestä - jos satula on liian kaukana, muste ei virtaa tehokkaasti, ja jos satula on liian lähellä, se häiritsee kirjoittamista. Varmista myös, että satula koskettaa terää. Huomaa, että satulan tarkoitus on vain varastoida mustetta; se ei saa puristaa terää. Löysää tarvittaessa siivekkeitä.


Kun lopetat kirjoittamisen, irrota satula ja terä ja huuhtele ne lämpimällä vedellä. Muista laittaa lavuaariin tulppa ennen osien pesemistä - pienet osat putoavat helposti viemäriin. Voit harjata terää ja satulaa kevyesti vanhalla hammasharjalla. Kuivaa osat lopuksi paperilla. Huomaa: älä kastele kynänvartta. Terät saattavat ruostua kynänvarteen kiinni.


Jos terä ei tunnu toimivan:
- tarkista satulan paikka ja että se ei purista terää
- terän ja satulan välissä saattaa olla kuivunutta mustetta; pese välineet ennen kuin jatkat kirjoittamista
- tarkista, että muste on tarpeeksi juoksevaa   


Materiaali: kiillotettu pronssi


Myyntierä: 24 kpl