Kori on tyhjä.

PanPastel Drawing 10 väriä + tarvikkeet

PanPastel

Nr 4210102

PanPastelit ovat ensimmäinen kuivaväri, jota voidaan sekoittaa, häivyttää, kerrostaa ja levittää juoksevan värin tavoin. Piirrä, maalaa ja tee sekatekniikkatöitä - värit ovat hehkuvia ja erittäin pehmeitä, ja sekoittuvat keskenään saumattomasti.


Erinomainen valonkestävyys. Vaikka värit ovat pehmeitä, ne pölyävät vähän, ja vaikka ne ovat peittäviä, työtä on helppo korjailla ja korostaa tavallisella pyyhekumilla. Värit on pakattu pieniin, pinottaviin rasioihin, ja niitä levitetään erilaisten Sofft-työkalujen avulla.


Käytä PanPastel-värejä allemaalauksiin, kerrostamiseen ja yksityiskohtaiseen työskentelyyn. Värit ovat yhteensopivia muiden taiteilijavärien kanssa, joten ne sopivat myös sekatekniikkatöihin: akvarellitöiden viimeistelyyn, korttiaskarteluun, leimasinkuvien ja kalligrafiatöiden taustoihin, skräppäykseen... Alustaksi käyvät erilaiset paperit (myös taidetulostuspaperit ja silopaperi), kartongit ja kankaat.


Huomaa: Märkätyöskentelyssä levitä väri ensin kuivana paperille ja levitä sitten vettä siveltimellä. Älä laita vettä värinapille!


Katso PanPastel -video


Pakkauksessa: 10 väriä á 9 ml, Sofft-työkaluja ja säilytysrasia


Huom: Pakkaus ei sisällä Sofft-veitsiä. Tilaa ne erikseen täältä.


Myyntierä: 1 pakkaus