Kori on tyhjä.

Usein kysytyt kysymykset

Näiden kysymysten ja vastausten avulla löydät ratkaisun usein kysyttyihin kysymyksiin.

 

Mikäli et löydä vastausta etsimääsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse: 03 5800 500 tai sähköpostitse osoitteeseen: info@mannertaidetarvikkeet.fi. Asiakaspalvelumme palvelee sinua ma-to klo 8–16 ja perjantaisin 8­-15.

 

 

1. Verkkokauppanne sanoo, että vanha käyttäjätunnukseni / salasana on virheellinen, miksi?

Uudistettu verkkokauppamme toimii uusilla käyttäjätunnuksilla. Käyttäjätunnus = käyttäjän sähköpostiosoite.

 

Olemme siirtäneet vanhasta kaupastamme asiakkaidemme osoitetiedot valmiiksi uuteen kauppaamme. Tietoturvasyistä kaikkien asiakkaiden tulee kuitenkin luoda uusi salasana sekä tarkistaa ovathan osoite- ja laskutustietosi ajan tasalla. Uuden salasanan luominen tapahtuu tästä.

 

Huomathan, että sinun tulee syöttää sama sähköpostiosoite, jonka olet aiemmin antanut meille asioidessa vanhassa verkkokaupassamme.

 

Asiakkaaksi rekisteröityminen tapahtuu puolestaan täällä.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen asiakastietoihin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 03 5800 500 tai sähköpostitse info@mannertaidetarvikkeet.fi

 

2. Voinko tehdä ostoksia rekisteröitymättä?

Voit tutustua verkkokaupan tuotteisiin ilman käyttäjätunnusta ja salasanaa. Varsinainen verkkokaupassa asioiminen edellyttää kuitenkin rekisteröitymistä palvelun käyttäjäksi. Vasta kirjauduttuasi sisään vahvistamillamme tunnuksilla saat näkyviin tuotteiden hintatiedot ja voit tehdä tilauksia.

 

3. Sisältävätkö hinnat arvonlisäveron?

Hinnat ilmoitetaan nettohintoina ilman arvonlisäveroa. Arvonlisävero lisätään tilauksen loppusummaan.

 

4. Miten tilaukset toimitetaan?

Tuotteet toimitetaan perille annettuun toimitusosoitteeseen. Halutessasi voit myös noutaa verkkokaupassa tehdyn tilauksen varastoltamme osoitteesta Kohmankaari 3, Tampere.

 

5. Mitkä ovat tuotteen toimituskulut?
Toimitusmaksu on 19,00 €/tilaus (alv 0 %). Jälkitoimituksista ei peritä toimitusmaksua, eikä varastoltamme noudetuista tilauksista.

6. Mikä on pienin toimitettava tilaus?
Pienin toimitettava tilaus / jälkitoimitus on 25 euroa (alv 0 %).

 

7. Toimitatteko tuotteita ulkomaille? / Which countries do you deliver to?

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen. / We deliver goods only in Finland.

 

8. Voinko noutaa tilaukseni varastolta?

Halutessasi voit noutaa verkkokaupassa tehdyn tilauksen varastoltamme osoitteesta Kohmankaari 3, Tampere. Kun tilauksesi on valmiina noudettavaksi, saat meiltä sähköpostiviestin tilauksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen. Tilaukset tulee noutaa ma-to klo 8-16 tai pe 8-15.

 

9. Kuinka nopeasti tuote toimitetaan?

Toimitusaika on 1 - 2 viikkoa tilauksesta. Poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan erikseen tuotteen yhteydessä. Voit tiedustella toimitusaikaa myös soittamalla asiakaspalveluumme 03 5800 500.

 

10. Mistä tiedän onko tilaukseni tullut perille?

Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi heti, kun olemme vastaanottaneet tilauksesi.

 

11. En ole tyytyväinen tuotteeseen, voinko palauttaa sen?

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka lasketaan alkamaan tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on asiakkaalle maksutonta.

Soita asiakaspalveluumme numeroon 03 5800 500. Asiakaspalvelumme neuvoo, miten palautuksen kanssa menetellään.

 

12. En löytänyt vastausta kysymykseeni. Mitä teen?

Asiantunteva asiakaspalvelumme palvelee sinua kaikkiin verkkokauppaan sekä tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalvelumme palvelee sinua ma-to klo 8–16 ja perjantaisin 8-15 numerossa: 03 5800 500. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen: info@mannertaidetarvikkeet.fi