Mikä ihmeen silkkimassa?

Creotimen käyttövalmis Silk Clay® silkkimassa on itsekovettuvaa ja erittäin kevyttä muovailumassaa, joka sopii niin kouluun kuin harrastuskäyttöönkin. Superpehmeä silkkimassa on koostumukseltaan hienojakoista ja joustavaa, minkä ansiosta kappaleita on helppo työstää. Siinä missä uunissa kovetettavia massoja joutuu joskus pehmentämään käsissä, silkkimassa on heti valmista muovailuun.

Työstäminen

Silk Clay on ihanteellista pienten, kiinteiden ja kestävien esineiden, kuten korujen, koristeiden ja erilaisten hahmojen muotoiluun ja askarteluun. Koska silkkimassa kovettuu huoneilmassa, uunia ei tarvita – siksi silkkimassa onkin oivallinen valinta myös kouluihin. Massan kuivumisaika on 2-24 tuntia riippuen muovaillun esineen koosta ja paksuudesta.

Voit muotoilla tai kaulita massaa, leikata siitä paloja tai käyttää apuna erilaisia muotteja. Silkkimassa kestää myös venytystä.

silkclay_muotoilu_2

Silk Clay -silkkimassasta on helppo muotoilla erilaisia hahmoja käyttäen yksinkertaisia muotoja, jotka liitetään toisiinsa. Ja mikä parasta, osien kiinnittämiseen ei tarvita liimaa. Palat kiinnitetään toisiinsa kevyesti painamalla. Tarvittaessa massan pintaa voidaan kostuttaa kevyesti.  Tässä esimerkki hauskan pikkukalan työvaiheista:

vaihe_vaiheelta_2

Askarrelkaa luokassa hauskoja hahmoja – lapset voivat muovailla esimerkiksi lemmikkinsä, vanhempansa, luokkatoverinsa tai miksei vaikkapa opettajan!

Katso video Silk Clay -työskentelystä: