Manner tarjoaa laadukkaita taidetarvikkeita, papereita ja askarteluvälineitä oppilaitoksille, päiväkodeille ja seurakunnille. Verkkokaupastamme löydät laadukkaat, käsin valitsemamme ja testaamamme taidetarvikkeet sekä askartelutarvikkeet kaiken ikäisille! Tuotteista kiinnostuneita yksityishenkilöitä, yrityksiä ja yhdistyksiä palvelee Konsta Shop.

Vain tuotteita, joita itsekin käyttäisimme

Mannerin takaa löytyy reilu kymmenen hengen tiimi, joka toimii Tampereen Tesomalta käsin. Testaamme kaikki tuotteet ennen myyntiä varmistaaksemme, että ne täyttävät tarkat laatuvaatimuksemme. Jos tuote on laadukas, toimiva ja sitä on ilo käyttää, sillä on mahdollisuus päästä osaksi valikoimaa. Kiinnitämme valintavaiheessa paljon huomiota myös tuoteturvallisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen, ja tilaamme tuotteita vain huolella valituilta, luotettavilta tavarantoimittajilta.

Asiakkaiden tarpeet ja toiveet ovat tärkein valikoiman kehittämistä ohjaava tekijä. Seuraamme opetussuunnitelmassa tapahtuvia muutoksia, tuotekehitystä ja suosituiksi nousevia uusia tekniikoita, ja pyrimme kehittämään tarjontaamme niin, että se vastaisi tämän päivän tarpeisiin.

Yli 20 vuoden kokemus taidetarvikkeiden myynnistä

Olemme toimittaneet taidetarvikkeita, papereita ja askarteluvälineitä kouluille, päiväkodeille ja seurakunnille jo vuodesta 1995 lähtien. Tänä päivänä Manner kuuluu monen koulun, kunnan ja kaupungin virallisiin sopimustoimittajiin.

Tarvitsetko apua? Me autamme mielellämme!

Autamme sinua mielellämme niin tuotteiden valinnassa kuin menekin ja sopivien tilausmäärien arvioinnissakin. Opastamme asiakkaitamme myös tuotteiden käytössä ja käyttöturvallisuuteen liittyvissä, tärkeissä asioissa.

Jokaisella tuotekortilla näet suoraan testaajatiimimme suositukset yhteensopivista tuotteista, jotka auttavat sinua löytämään värikyniesi parhaat puolet esiin tuovan paperin, akvarelleillesi sopivan siveltimen tai vaikka akryyliväreille oikean lisäaineen.

Pitkä kokemuksemme koulumaailmasta, tuotteiden aktiivinen testaaminen ja henkilökuntamme kuvataiteen tuntumus ja askarteluosaaminen takaavat sinulle asiantuntevan tuen tilanteessa kuin tilanteessa. Jos mikä tahansa askarruttaa, kysy rohkeasti Chatissa tai soita! Ideoita, vinkkejä ja valmiita työohjeita saat myös alati päivittyvästä blogistamme.