Rekisteröityminen

Verkkokaupan asiakkaiksi voivat rekisteröityä kaikki yhteisöasiakkaat Suomessa. Jokainen rekisteröityminen vahvistetaan asiakaspalvelumme kautta. Mikäli tilaajan toimitus­ tai laskutustiedoissa on puutteita asiakaspalvelumme on yhteydessä rekisteröityvään tahoon ennen käyttäjätunnusten aktivoimista. Käyttätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi.

Pidämme oikeuden evätä rekisteröitymisen sähköiseen tilausjärjestelmäämme niiltä asiakkailta, jotka eivät edusta koulua, päiväkotia, seurakuntaa tai muuta vastaavaa yhteisöä. Yksityishenkilöitä sekä pienyrityksiä palvelevan verkkokauppamme löydät osoitteesta: www.konstashop.fi.

Toimitusaika

Toimitusaika on 1 – ­ 2 viikkoa tilauksesta. Poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan erikseen tuotteen yhteydessä. Voit tarkistaa verkkokaupan kautta tekemäsi tilauksen tilan kirjautumalla sisään kauppaan ja klikkaamalla oikeasta yläkulmasta löytyvää ”Kirjaudu sisään” -linkkiä, jonka jälkeen sinun tulee syöttää sähköpostiosoitteesti sekä antamasi salasana. Voit tiedustella toimitusaikaa myös soittamalla asiakaspalveluumme 075 325 8565.

Toimitusehto

Toimitusmaksu on 22,50 € / tilaus (alv 0%) riippumatta tilauksen suuruudesta. Jälkitoimituksista ei peritä erillistä toimitusmaksua. Pienin toimitettava tilaus / jälkitoimitus on 25 euroa (alv 0 %). Tuotteet toimitetaan perille annettuun toimitusosoitteeseen postipakettina tai rahtina valintamme mukaan yleisten kuljetusehtojen mukaisesti. Toimitamme tilaukset ainoastaan Suomeen.

Maksuehto

Maksuehto on 14 pv netto. Huomautusaika 5 pv. Myöhästyneistä suorituksista peritään kulloinkin voimassa oleva viivästyskorko.

Toimituksen vastaanottaminen ja tarkistaminen

Toimituksen vastaanottajan on tarkistettava lähetys ja reklamoitava kaikista ulkoisesti havaittavista vahingoista välittömästi tavaran kuljettajalle lähetystä vastaanotettaessa. Lisäksi vastaanottajan tulee ilmoittaa vahingoista myös asiakaspalveluumme puhelimitse 075 325 8565 tai sähköpostitse info@mannertaidetarvikkeet.fi. Myös muista ulkoisesti havaittavista vahingoista tulee reklamoida asiakaspalveluumme seitsemän päivän kuluessa toimituksen vastaanottamisesta. Emme vastaa tuotteille kuljetuksessa aiheutuneesta vahingosta, jos tilaaja ei ole ilmoittanut niistä määräajan kuluessa.

Virheelliset toimitukset ja palautukset

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka lasketaan alkamaan tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on asiakkaalle maksutonta. Palautettavien tuotteiden tulee olla ehjissä alkuperäispakkauksissa eikä niissä saa olla merkintöjä.

Soita asiakaspalveluumme numeroon 075 325 8565. Asiakaspalvelumme neuvoo, miten palautuksen kanssa menetellään.

Muut ehdot

Vahvistamme kaikki sähköisentilausjärjestelmän kautta tulleet tilaukset sähköpostitse. Mikäli et ole saanut tilauksestasi vahvistusta ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Erimielisyydet

Erimielisyydet tilaajan ja Manner Taidetarvikkeiden välillä ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Jos neuvottelussa ei päästä sopimukseen, kiista jätetään ratkaistavaksi Pirkanmaan käräjäoikeuteen.