Kiitos Kädentaidot-messuista!

Viikonlopun aikana runsaasta ohjelmasta, iloisesta yhdessäolosta, kotimaisesta osaamisesta ja messuille tehdyistä muutoksista nautti ennätykselliset 50996 kävijää ja 734 näytteilleasettajaa.

Tampereella 23. kertaa järjestettyjen Suomen Kädentaidot -messujen suosio on edelleen hurjassa kasvussa. Messut rikkoivat kävijäennätyksen jo kolmatta kertaa 16.-18.11.2018. Myös meidän osastollamme vieraili viikonlopun aikana toinen toistaan innokkaampia messukävijöitä, ja nyt onkin aika lausua myös omasta puolestamme teille kaikille kiitos. Oli ilo inspiroida teitä ja inspiroitua kanssanne!

Osastollamme C 459 kävijät pääsivät tutustumaan Gelli-painantaan sekä monipuolisiin Derwent Inktense mustevärikyniin, -liituihin sekä uuteen musteväripalettiin. Esittelimme tekniikoita non-stop työnäytöksissä, jotka saivat tälläkin kertaa paljon kiitosta. Inktense mustevärien monipuolisuus yllätti yhä monet osastollamme vierailleet. Kävijät innostuivat ajatuksesta, että tuiki tavalliselta näyttävällä värikynällä, liidulla ja väripaletilla voidaan myös kuvioida kankaita, tuunata tekstiilejä tai vaikka leimailla kauniita joulukortteja. Kankaalle mustevärejä jo aiemmin käyttäneet ottivat innolla vastaan uuden Fabric Mediumin, jonka avulla värien pesunkestoa saadaan parennettua huomattovasti. Kun taas itse tehdyt MasterCut-leimasimet toivat Gelli-painantaan uutta puhtia!

Näiden lisäksi osastollamme pääsi tutustumaan perheen pienille (2+) taiteilijoille tarkoitettuihin tuotteisiin, Mucki metallinhohtoisiin sormiväreihin sekä Mucki tekstiilisormiväreihin. Paikalle saavuttiin möys hamstraamaan uusia  Media Ink alkoholimusteita ja ihastelemaan uusia mallejamme.

Tänäkin vuonna osastollamme oli myynnissä esiteltyjen tuotteiden lisäksi myös aivan uusia tuotteita, kuten Ecoline sivellintussit, Media Ink alkoholimustelajitelmat sekä odotetut Artistique Synthetic synteettiset paperit A4 ja A3 -kokoisina lehtiöinä.

Teimme messulla myös uuden “aluevaltauksen”, sillä Suvilla oli ilo ja kunnia nousta aina Idealavalle asti esittelemään tuotteitamme. Perjantaina ja lauantaina Idealavalla tutustuttiin Inktense tuoteperheeseen ja esiteltiin erilaisia tapoja käyttää näitä uskomattoman monipuolisia mustevärejä.

Sunnuntaina vuorossa olivat Muckin Tekstiilisormivärit sekä Metallinhohtoiset sormivärit. Suvin kanssa lavalle taiteilemaan nousi myös rohkea Moona, joka näytti kuinka kuplamuovin avulla voi kuvioida oman kangaskassin. Tämä reipas ekaluokkainen onkin nuorin lavalle noussut esittelijä ainakin viimeiseen viiteen vuoteen!

Jos olit mukana messuilla ja mukaasi tarttui osastoltamme Inktense -mustevärejä, Gelli-painolevyjä, Media Ink alkoholimusteita tai muita tuotteita, näkisimme mielellämme, mitä kaikkea saatkaan niillä aikaan! Jaathan tuotoksesi Instagramissa ja Facebookissa käyttämällä tägejä #konstashop ja #ideastatodeksi.

Jos kaipaat lisävinkkejä Inktense värikynien kanssa kurkkaa aiemmat postauksemme; Monipuoliset Inktense-kynät ja -liidut, Inktense Blocks & maalaushuopa sekä Opi uusia tapoja tuunata tekstiilejä. Aiemmin tänä vuonna puolestaan osallistuimme Derwentin Inktense Expert Guide -oppaan tekoon ja sen voit ladata sen sähköisessä muodossa tästä.

Gelli-painannasta innostuneiden kannatta lukaista 15 ideaa Gelli-kuviointiin sekä Joulukortit Gelli-painolevyillä postauksemme.

Kolme messupäivää menivät niin vauhdikkaasti, ettei koko meidän henksu messuvahvistuksineen ennättänyt kertaakaan pysähtyä samaan aikaan kameran eteen, mutta iiiiso kiitos koko porukkamme puolesta!

Messuterkuin,
Suvi, Mari, Roosa, Iidat ja Heli, sekä kuvasta puuttuvat Pauliina ja Heidi ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *