Graduate Mark All maalikynät

Piirrä, tekstaa, tuunaa ja koristele – Lyra Graduate MARK ALL -maalikynät tarttuvat nimensä mukaisesti mihin vaan!

Kuivuttuaan mattapintaiset värit hehkuvat kirkkaina, myös tummilla alustoilla. Peittäviä värejä voidaan myös työstää kerroksittain, kunhan alla oleva väri on ensin kuivunut kunnolla. Jotta lopputulos olisi mahdollisimman pitkäikäinen, maalattavan pinnan tulee olla puhdas ja kuiva.

Sarjaan kuuluu viisi eri leveyttä, joista verkkokaupastamme löydät nyt kolme eri vahvuutta:
Kapein näistä on 0,7 mm, XS-kärki on muovinen, kapea kärki, joka soveltuu tarkkuutta vaativaan työhön ja yksityiskohtiin.
Keskimmäinen, pyöreä M-kärki on 2 mm ja se sopii kirjoittamiseen, piirtämiseen ja koristeluun. Sillä saadaan tehtyä tarkkaa viivaa, mutta voidaan myös värittää pienempiä alueita.
Suurella XL-kärjellä käsittelet helposti isoja pinta-aloja. Viivan leveys 6-15 mm riippuu siitä, että käytätkö kynän leveää kylkeä vai kapeampaa sivua.

Pinnalle kuin pinnalle!

Mark All -maalikynät ovat vesipohjaisia, mutta kuivuvat nopeasti ja ovat kuivuttuaan vedenkestäviä. Valonkestävät värit sopivat monenlaisiin taide- ja askarteluprojekteihin sekä luoviin tuunausprojekteihin.

Soveltuu käytettäväksi mm. paperille, pahville, puulle, muoville, lasille, kaakelille, metallille… Maalikyniä voidaan käyttää myös tiiviille kangaspinnoille tai kangas voidaan tarvittaessa pohjustaa Fabric Mediumilla.

Viisi videota, viisi esimerkkiä

Parhaiten Mark All -maalikynien mahdollisuuksia ymmärtää, kun pääsee näkemään, mitä kaikkea niillä voikaan tehdä!

Tässä viisi valmistajan videoita, joissa tuunataan viisi erilaista esinettä.

Mark All tarttuu myös haastaviin muovipintoihin. Tässä tuunauskohteena pieni Bluetooth-kaiutin:

Kaipaako kännykänkuoresi piristystä? Mark All -maalikynien avulla sekin onnistuu:

Mark All -maalikynien avulla voit myös koristella kenkäsi:

Farkku on hyvä esimerkki tiiviistä kankaasta, johon Mark All -maalikyniä voi käyttää ilman erillista pohjustusta! Suosittelemme maalikyniä kuitenkin vain tekstiileille, jotka eivät tarvitse toistuvaa pesua. Pinnan voi kuitenkin suojata Fabric Mediumilla, ja näin ollen parantaa pesunkestoa.

Mahdollisuuksien määrä on lähes rajaton! Tuunaa vaikka skeittilauta:

Käyttöönotto

Ravista maalikynät aina hyvin ennen käyttöä. Aktivoi kynä pumppaamalla kärkeä kevyesti harjoituspaperia vasten. Sulje korkki huolella työskentelyn lopuksi. Säilytä maalikyniä vaakatasossa. Vielä kostean jäljen voit pestä pois vedellä ja saippualla.

Kaikki valikoimaamme kuuluvat maalikynät sekä geelikynät löydät helposti tästä.

Lopuksi jäljellä on vaikein osuus – sinun tulee keksiä, mihin sinä haluat ensimmäiseksi kokeilla Mark All -maalikyniä? 😉