Manner tuo kuviksen uudet tuulet Educa-messuille!

Educa-messut ovat pian taas täällä! Ensi viikon perjantaista lauantaihin (26-27.1.2024) maksuton Educa tarjoilee opetus- ja kasvatusalan uusimmat tuulet sekä polttavimmat puheenaiheet Helsingin messukeskuksessa.

Manner on jälleen mukana menossa ja osastollamme 6f9 esittelemme uusia tapoja käyttää perinteisiä materiaaleja lukuisin eri tavoin. Lisäksi tuomme näytille uusia tuotteita ja tekniikoita!

Osastomme non-stop työnäytökset:

– Caran d’Achen vahaliidut ovat ikoninen klassikko, mutta vain harva ottaa liiduista kaiken hyödyn irti! Paperille piirtämisen lisäksi niillä voitkin värittää jopa puuta, kiveä, ruukkuja ja monia muita pintoja sekä tehdä monotypioita, raapekartonkia, pesutekniikoita…

Työnäytöksemme ja näytillä olevat mallit avaavat asiaa lisää, ja nopeimmille annamme mukaan ilmaiset Opettajan oppaat! Saatavilla reilu, mutta rajoitettu erä.

– Gelli-painannan työnäytöksissä näytämme erilaisia tapoja tehdä itse kauniita kuviopapereita monenlaisiin ryhmätyö-, askartelu- ja kuvataideprojekteihin. Pehmeät Gel Press -painolevyt soveltuvat käytettäviksi akryylivärien lisäksi myös muiden vesiohenteisten värien kanssa. Voidaan hyödyntää myös kankaanpainannassa.

Monikäyttöisiä materiaaleja

Lisäksi esittelemme monia muita materiaaleja, joilla tuot uusia ulottuvuuksia niin kuvataiteen kuin myös tekstiilityön sekä teknisen työn opetukseen!

Itsekovettuva Plus savi on mitä mainioin apu havainnointiin ja kolmiulotteisiin töihin siellä, missä poltettavaa savea ei voida käyttää. Silk Clay -silkkimassa taas on itsekovettuvaa ja erittäin kevyttä muotoilumassaa, joka on ihanteellista pienten, kiinteiden ja kestävien esineiden kuten korujen, koristeiden ja erilaisten hahmojen muotoiluun.

Express Transfer -kuvansiirtoaineen avulla siirrät lasertulosteet moniin materiaaleihin hetkessä. Sculpture Blocks sen sijaan on ainutlaatuista materiaalia kuvanveistoon – se on helpompaa työstää kuin puu tai kivi, ja sitä voidaan muotoilla ja värjätä lukuisin eri tavoin. Voit myös vaikkapa päällystää sen gelli-painetulla paperilla!

Messut ovat avoinna:

  • perjantaina 26.1 klo. 10.00-19.00
  • lauantaina 27.1 klo. 10.00-17.00

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan meihin sekä tuotteisiin osastollemme 6f9!

P.S. Sujuvimman sisäänkäynnin varmistat rekisteröitymällä kävijäksi jo etukäteen täällä.