Kori on tyhjä.

Tietoa meistä

Manner tarjoaa laadukkaita taidetarvikkeita, papereita ja askarteluvälineitä oppilaitoksille, päiväkodeille ja seurakunnille. Tuotteista kiinnostuneita yksityishenkilöitä, yrityksiä ja yhdistyksiä palvelee Konsta Shop.

 

Vain tuotteita, joita itsekin käyttäisimme
Testaamme kaikki myymämme tuotteet itse. Jos tuote on laadukas, toimiva ja sitä on ilo käyttää, sillä on mahdollisuus päästä osaksi valikoimaa. Kiinnitämme valintavaiheessa paljon huomiota myös tuoteturvallisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen, ja tilaamme tuotteita vain huolella valituilta, luotettavilta tavarantoimittajilta.

 

Asiakkaiden tarpeet ja toiveet ovat tärkein valikoiman kehittämistä ohjaava tekijä. Seuraamme opetussuunnitelmassa tapahtuvia muutoksia, tuotekehitystä ja suosituiksi nousevia uusia tekniikoita, ja pyrimme kehittämään tarjontaamme niin, että se vastaisi tämän päivän tarpeisiin.

 

Tarvitsetko apua? Me autamme mielellämme!
Autamme sinua mielellämme niin tuotteiden valinnassa kuin menekin ja sopivien tilausmäärien arvioinnissakin. Opastamme asiakkaitamme myös tuotteiden käytössä ja käyttöturvallisuuteen liittyvissä, tärkeissä asioissa.

 

Pitkä kokemuksemme koulumaailmasta, tuotteiden aktiivinen testaaminen ja henkilökuntamme taide- ja askarteluosaaminen takaavat sinulle asiantuntevan tuen tilanteessa kuin tilanteessa. Ideoita, vinkkejä ja valmiita työohjeita saat myös alati päivittyvästä blogistamme.

 

Yli 20 vuoden kokemus taidetarvikkeiden myynnistä
Olemme toimittaneet taidetarvikkeita, papereita ja askarteluvälineitä kouluille, päiväkodeille ja seurakunnille jo vuodesta 1995 lähtien. Tänä päivänä Manner kuuluu monen koulun, kunnan ja kaupungin virallisiin sopimustoimittajiin.