Uudistuva tilausjärjestelmä

Mannerin sähköinen tilausjärjestelmä uudistuu ja työstämme par aikaa viimeisiä muutoksia. Tämä saattaa aiheuttaa ongelmia tuotteiden löytymisessä ja tilausten teossa.

Mikäli ongelmia ilmeenee, toivomme, että odotat hetken ja kokeilet tehdä tilausta hetken päästä uudelleen. Uudistuksen yhteydessä myös varastohallintajärjestelmämme uudistuu, joka voi aiheuttaa toimitusviivettä.

Tietoturvasyistä jokaisen asiakkaan tulee luoda uuteen kauppaan, uusi salasana. Mikäli sinulla on ollut käytössä tunnukset järjestelmäämme, pääset asettamaan uuden salasanan täältä: Salasana unohtunut

Huomaathan, että aiemmassa järjestemästelmässä tehdy vanhat tilaukset eivät siirry uuteen järjestelmään. Voit myös tiedustella aiempia tilauksia asiakaspalvelustamme info@mannertaidetarvikkeet.fi. Uudistus kuitenkin koskee, sekä verkkokauppamme, että tilauksen käsittelyjärjestelmämme (ERP), jonka vuoksi myös meillä on uudistuksen jälkeen rajallinen pääsy vanhoihin tilauksiin.

Tuotteista kiinnostuneita yksityishenkilöitä, yrityksiä ja yhdistyksiä palvelee jatkossakin toinen kauppamme Konsta Shop.

Pahoittelemme muutoksista mahdollisesti aiheutuvaa haittaa!