Manner tuo kuviksen uudet tuulet Educa-messuille!

Parin vuoden tauon jälkeen Educa-messut tulevat taas! Tämän viikon pe-la 27.-28.1.2023 maksuton Educa tarjoilee opetus- ja kasvatusalan uusimmat tuulet sekä polttavimmat puheenaiheet Helsingin messukeskuksessa. Manner on mukana menossa ja osastollamme 6e18 esittelemme uusia tapoja käyttää perinteisiä materiaaleja lukuisin eri tavoin. Lisäksi tuomme näytille uusia tuotteita ja tekniikoita!

Osastomme non-stop työnäytökset:

– Caran d’Achen vahaliidut ovat ikoninen klassikko, mutta vain harva ottaa liiduista kaiken hyödyn irti! Paperille piirtämisen lisäksi niillä voitkin värittää jopa puuta, kiveä, ruukkuja ja monia muita pintoja sekä tehdä monotypioita, raapekartonkia, pesutekniikoita… Työnäytöksemme ja näytillä olevat mallit avaavat asiaa lisää, ja nopeimmille annamme mukaan ilmaiset Opettajan oppaat! Saatavilla reilu, mutta rajoitettu erä.

– Gelli-painannan työnäytöksissä näytämme erilaisia tapoja tehdä itse kauniita kuviopapereita monenlaisiin ryhmätyö-, askartelu- ja kuvataideprojekteihin. Pehmeät Gel Press -painolevyt soveltuvat käytettäviksi akryylivärien lisäksi myös muiden vesiohenteisten värien kanssa. Voidaan hyödyntää myös kankaanpainannassa.

Monikäyttöisiä uutuuksia

Lisäksi esittelemme monia uusia materiaaleja, joilla tuot uusia ulottuvuuksia niin kuvataiteen kuin myös tekstiilityön sekä teknisen työn opetukseen. Uskomattoman monipuolisten Posca-maalitussien avulla piirrät, tekstaat, tuunaat, maalaat ja koristelet melkein mitä vain. Express Transfer -kuvansiirtoaineen avulla siirrät lasertulosteet moniin materiaaleihin hetkessä. Itsekovettuva Plus-savi taas on mitä mainioin apu havainnointiin ja kolmiulotteisiin töihin siellä, missä poltettavaa savea ei voida käyttää.

Messut ovat avoinna:
Pe 27.1.2023 klo 10–19
La 28.1.2023 klo 10–17

Sujuvimman sisäänkäynnin varmistat rekisteröitymällä kävijäksi jo etukäteen täällä.

Tavataan Educassa osastolla 6e18!